25-03-08

[wijvenweek] Mijn wijflijf

ww_logo_120x120Ik ben een wijf, dus ik doe mee!

Mijn lijf: Ik hou er eigenlijk wel van. Ik heb er vier prachtige kinderen mee gemaakt, en ik vind dat nog altijd een mirakel. Om naar te kijken is het niet zo hot, al schijnt Mijnheer Mijn Echtgenoot daar anders over te denken. Ik hou wel van mijn benen, en van mijn onderarmen, vooral mijn polsen. Ook van mijn ogen en mijn lippen en mijn schouders.

Het minst hou ik van mijn buik. Nu ik minder dik ben dan vroeger is mijn buik ingezakt als een pudding. Striemen heb ik van net onder mijn borsten tot, ja, daar helemaal vanonder. Jakkes. Door die dikke buik zijn er veel kleren die mij niet mooi staan. In de mode van vorige zomer zie ik er hoogzwanger uit, niet te doen. Helaas, alleen de chirurg kan hier soelaas brengen, en dat zie ik (voorlopig) niet zitten. Ik kom er wel graag aan, aan die buik. Heerlijke blubber om gedachtenloos in te knijpen. Ja, ik ben voorwaar mijn eigen stressbal.

Die buik, dat is mijn eigen schuld, maar mijn haar, dat had nu wél dikker gemogen. Stom, dun, plat, recht haar, waar niks mee aan te vangen is. Bah.

All in all ben ik eigenlijk best tevreden met mijn lichaam, hoe raar dat ook mag klinken.

13:15 Gepost door Venus | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lichaam, wijvenweek, wijflijf |  Facebook |

Commentaren

Je buik je eigen stressbal. Waw, ik heb ook zo'n stressbal. Alleen heb ik het nooit geweten.

Gepost door: veerle | 25-03-08

De commentaren zijn gesloten.