30-09-07

Pft

Pft, het gaat hier echt de verkeerde kant op. Ik heb het gevoel dat ik die dertig kilo er zo weer kan aaneten, en dat zou niet eens veel moeite kosten.

Eergisteren was er weer een reportage op VijfTV over mensen die gigantisch veel eten. Verschrikkelijk. Aan een zuurstoftank liggen omdat je vet je longen samenperst zodat je niet meer goed kan ademen, en toch blijven dooreten. Maar goed, ik moet niet veel zeggen, zeker? Het rare was, die tafel vol vetzakkerij deed mij onmiddellijk denken dat dat er allemaal walgelijk uitzag, maar tegelijkertijd liep het water mij in de mond, letterlijk, een puur fysieke reactie. Mijn gedachten liggen dus blijkbaar niet op één lijn met wat mijn lichaam wil/denkt/voelt. Daar zit ergens een zeer diep weggestoken deel dat wil eten, het vettigste eerst. Waarom? Ik weet het niet. Blijkbaar zijn mijn eigen gedachten ook al niet meer te vertrouwen. Bah.

Ik word hier zo slechtgezind van. Tegelijkertijd wil ik er de brui aan geven, foert aan dat gedoe om gezond te blijven. Die stress kan toch ook niet goed zijn voor mijn bloeddruk? Maar, maar, opgeven? Nee.

En daarom is het hier zo stil. Ik ben mijn eigen gezaag kotsbeu.

01:19 Gepost door Venus | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vijftv, televisie |  Facebook |

Commentaren

Het is toch vreselijk hoe je geest soms je lichaam negeert. Je lichaam zegt je toch altijd - als je genoeg luistert - of je genoeg hebt of niet ...
Groetjes,
Femina

Gepost door: Femina | 01-10-07

De commentaren zijn gesloten.