14-08-07

Waarom?

Waarom heb ik toch opgeschreven dat mijn gewicht stabiel was?! Ik ben er in geslaagd om op één week zomaar even 2,7 kg bij te komen. Geen feestjes, geen festival van de vrouwelijkheid, noppes. Pft. Tijd om weer eens serieus aan het werk te gaan, zeker? Ik vind de zomer altijd extra moeilijk, ik weet niet waarom.

OK, ik weet wel waarom. De fitness heeft zomeruren, er is geen school, dus de structuur van mijn dagelijkse leven vliegt de deur uit, ik blijf veel te lang op, want ik kan toch uitslapen, en inderdaad, ik lig dan tot (mompel, mompel) uur te rotten in mijn bed, afgrijselijk gewoon. Maar ik slaap wel goed, dat wel. Het zou mij verwonderen als ik ooit nog langer dan een half uur wakker lig, en dat is al wel anders geweest. Ik denk dat mijn lichaam eerder van een 26-uur cyclus houdt.

En eerlijk is eerlijk, het ene houdt het andere in stand. Langer opblijven wil zeggen eten na het avondmaal, en dat eten geeft mij energie om nog langer op te blijven, en na computerproblemen heb ik nu een nieuwe computer, en surfen is nu zoveel leuker, enzovoort, enzoverder. Met andere woorden, meer eten, minder bewegen. Dat moest slecht aflopen, nietwaar? Het is eerder raar dat het zolang geduurd heeft, want ik ben nu toch al een maand en een half niet zo goed bezig.

Ik weet wel wat ik moet doen. Niet eten na acht uur, en om elf uur de computer uit. 't Zal rap gedaan zijn.

Zucht. Ik wiiiiiiil niet...

23:53 Gepost door Venus | Permalink | Commentaren (2) | Tags: het dagelijkse leven |  Facebook |

Commentaren

Hallo,

Wat jammer dat er bij is maar gelukkig weet je waar het aan ligt en kan je daar dan ook aan werken, good luck!

Mea

Gepost door: Mea | 15-08-07

korte wandeling Een kleine wandeling voor het eten doet wonderen! Je lichaam blijft tot een half uur na de wandeling nog vet verbranden. Hierdoor wordt er dus meer verbrand van de maaltijd dan zonder de beweging vooraf.

Groet en succes!

Gepost door: Joyce | 29-08-07

De commentaren zijn gesloten.