14-06-07

Inside Brookhaven Obesity Clinic

Oh jongens, wat was me dàt? Telefacts toonde een reportage over een kliniek, waar superobese mensen worden opgevangen. Ik vond het echt deprimerend. Wat willen de makers hiermee bereiken? Ik begin nu een heel klein beetje te begrijpen waarom sommige mensen dikke mensen degoutant vinden, want dit was degoutant. Gelukkig geeft de kabel nog geen geuren door.

En die kliniek, dat was toch geen echt ziekenhuis? Als er iemand onwel wordt, bellen ze een ambulance! En het eten zag er ook niet te vreten uit. Waar was de rauwkost, de gestoomde groentjes, kortom, het gezonde eten? Geen wonder dat sommige patiënten de Chinees opbelden! Die aan de kliniekdeur leverde, ook dat nog. Mensen, hoe is het mogelijk? Sommige van die mensen kunnen niet uit hun bed, hoe moeilijk kan het zijn om ervoor te zorgen dat alvast zij niks extra's snoepen? Echt.

Commentaren

Dat was geen echte kliniek, eerder een verzorgingstehuis. Ik vraag mij af hoe die mensen dat kunnen betalen, dat verblijf en daarbij zoveel take-out-food. Degoutant vond ik het zeker niet, eerder zielig...

Gepost door: Sandrissimo | 15-06-07

Mja... Ik zat op bepaalde momenten toch een beetje te gruwelen. Ik geef het niet graag toe, maar het is wel zo. Neemt niet weg dat ik het ook wel zielig vond.

Ik denk dat de ziekenkas het betaalt. Ik weet dat in de USA het systeem anders is dan bij ons, dus voor sommige mensen zal het zeker niet betaald worden, maar voor anderen wel.

Gepost door: Venus | 18-06-07

De commentaren zijn gesloten.