21-05-07

Mannen, godverdomme

Wat is dat nu toch met mannen en wildplassen? En dan bedoel ik niet een plasje in de wilde natuur, nee, zo'n man staat op de parking van de supermarkt omdat hij gaat winkelen, en opeens voelt hij die drang, en ondanks het feit dat de winkel over sanitair beschikt, haalt hij zijn gerief boven, en zeikt hij rustig in de bosjes. Hoe wast hij zijn handen? Ha, niet natuurlijk. Hij heeft niet op zijn handen geplast, hoor. Dat zijn ding daar al uren ligt te schimmelen in zijn gore onderbroek, tja, daar moeten we maar tegenkunnen. Dat hij met zijn degoutante pipihanden aan de winkelkarretjes komt, ach. Dat hij misschien wel dingen vastpakt in de supermarkt en ze dan weer teruglegt, och, da's goed voor je weerstand. Mannen, leg het mij uit, want ik wil het weten. Waarom?

Wij zouden dat ook eens moeten doen. Wij beschikken natuurlijk niet over zo'n handig slurfje, maar laat dat geen beletsel zijn. De volgende keer dat het Rode Leger op bezoek is en ik voel dat de zondvloed niet meer te bedwingen is, zet ik mij op de parking, en steek ik gewoon een nieuw vod op. Kijk, ik kom nergens aan. Allez, bijna nergens. Da's maar bloed hoor, ik veeg het zo wel af, no problemo. Ik zal zelfs een geste doen, ik doe het in mijn auto, en niet in de struiken. Is dat OK?

Dat dacht ik al. En met zeikhanden gaan winkelen is ook niet OK. Mannen, godverdomme.

14:45 Gepost door Venus | Permalink | Commentaren (3) | Tags: vetzakken, tirade, mannen, wildplassen, pipihanden |  Facebook |

Commentaren

U hebt volledig gelijk, na het plassen handen wassen !!!

ik geef s'morgens op het werk ook niet iedereen een hand hoor, Bwakkes !!!

Gepost door: Max | 21-05-07

barokfan Jij lijkt wel een echte barokfan in de beschrijving van die miserie. Maar eigenlijk... als je moest weten waar handen (van zowel mannen als vrouwen)
zich mee 'versieren' en 'begeuren' vooraleer een verse tomaat in de supermarkt te keuren... tja, dan is dit verhaal misschien nog heel nettjes.
groetjes

Gepost door: Sebastian | 21-05-07

Ik ben juist kei jaloers op mannen, omdat die dat kunnen! Ik moet vaak meer dan 20 minuten omrijden om een WC te vinden, soms is de handdoek die daar hangt zo goor dat ik er nog niet naar wil wijzen!
Ik heb altijd vochtige doekjes van Dettol in mijn auto liggen, dan heb ik tenminste propere handen...

Gepost door: Sandrissimo | 21-05-07

De commentaren zijn gesloten.